Denis Stone med kort

Bursdagsselskaps-ideer fra Denis Stone

Bursdagsselskaps ideer – OK, vi skal være ærlig og rett frem fra starten av. Vi vil at DU skal booke Denis Stone til ditt neste bursdagsselskap, og hvorfor ikke, han er tross alt en prisvinnende underholder. Men I tilfelle du ikke er interessert i Denis J, hvilke andre alternativer for bursdagsfest underholdning bør du vurdere.

Bursdagsselskaps ideer er alltid veldig moro, selv når man tenker på og vurderer ideene, fordi de tillater deg å sprite opp festen din, å gjøre den glitrende og ta festen til et høyere nivå. Og siden det kan være litt vanskelig å finne den beste festunderholdningen, har vi laget en rask liste med forskjellige ideer som du kan vurdere. På toppen av den listen kommer tryllekunstnere som Denis Stone.

Bursdagsselskaps ideer – selvlysende “glow in the dark” fest

Nei, ikke bare tennene dine!! Det kule med en glow in the dark bursdagsfest er at man kan få tak i veldig rimlige glow sticks og andre lignende ting online. Når du har fått tak i dem kan du lage masse moro med forskjellige typer glow sticks. Det er en skikkelig kul opplevelse, og resultatet kan som du kan tenke deg,bli mer enn fantastisk.

Bursdagsselskaps ideer – Glamping (Ja, ‘Glamorous Camping’!!)

Mange mennesker vil like denne ideen fordi det er veldig moro! Innendørs camping og glamour kan være en god kombinasjon. Det vil garantert være morsomt! Du har frihet til å modifisere og gjøre ideen personlig alt etter som hvordan det passer deg. Det er tusenvis av fantastiske alternativer, så ikke tenk to ganger på om du skal sjekke ut de forskjellige mulighetene for å få det beste resultatet. Her er en liten video under om glamping!

Bursdagsselskaps ideer – Bakgårds karneval

Noen av de beste bursdagsideene trenger ikke være dyre. Å holde seg til et spesifikt budsjett kan virke litt hardt til å starte med, men resultatet av det hele kan bli ekstremt bra! Hvis du tar tiden du trenger med dette, så kan resultatene bli mer enn bare ok, så bruk dette til din fordel. Lag og arranger et bakgårds karneval! Det er en fin video som kan gi deg flotte ideer.

Bursdagsselskaps ideer – Konkuranse med hjemmelagde ting

Du kan invitere alle til å lage hjemmelagde ting og se hvem som får de beste resultatene. Denne type opplevelse er veldig moro. Så ja, du burde garantert vurdere dette! Dette er inspirerende og engasjerende! Sjekk denne kule videoen!

Bursdagsselskaps ideer – sangkonkurranse

Konkuranser er fantastiske hvis du trenger raske og unike bursdagsfest ideer. Sang konkurranse er flott, siden det kan vare så lenge du vil. Det er ikke vanskelig å lage denne typen konkurranser, sett opp systemet og start å synge av hjertens lyst!

De beste Bursdagsselskaps ideene er ideer hvor du kan bruke din kreativitet og dine interesser. Det fungerer virkelig bra hvis du bruker tiden du har til rådighet og prøver ut nye ting hele tiden. Husk, så lenge du er kreativ og finner på noen kule bursdagsselskaps ideer kan resultatet bli veldig bra.

Glem ikke Denis og muligheten til å ha en prisvinnende tryllekunstner på din fest. Sjekk hans kontakt informasjon.