Denis Stone tryller i bryllup

Bryllupsmottakelse underholdningsideer – de beste ideer for underholdning til ditt bryllup – Denis Stone

Bryllupsmottakelse underholdningsideer – Ok, la oss være rett frem og ærlige om det, vi vil at du skal booke Denis til ditt bryllup, og hvorfor ikke? Han er tross alt en prisvinnende tryllekunstner og underholder. Men i tilfelle du ikke er interessert i Denis, hvilke andre alternativer bør du vurdere for uforglemmelig underholdning til ditt bryllup.

Det er aldri lett å finne de beste alternativene for underholdning til bryllupsmottagelsen, så vi har samlet en del ideer, slik at du kan tenke på og finne ut den rette underholdningen for din dag. Først og fremst må du finne og bestemme deg for et budsjett! Etter det kan du vurdere noen alternativ. Vi starter først med tryllekunstnere, siden Denis er en tryllekunstner. I tillegg til det er han også tankeleser og illusjonist.

Bryllupsmottakelse underholdningsideer – Idé nr 1 — Tryllekunstner

Tryllekunstnere er blant de beste underholdning ideene for et bursdagsselskap, men det kan også være en av de beste overraskelsene for bryllupsunderholdning. Hvem venter en tryllekunstner I et bryllup? Og du vil bli overrasket over at det blir mer og mer vanlig. Hvis du vil lage fantastiske minner for fremtiden vil en tryllekunstner, slik som Denis Stone, være et fantastisk alternativ, ikke bare for mottagelsen, men for hele kvelden.

Bryllupsmottakelse underholdningsideer: Idé nr. 2 – Lei en DJ

Bryllups-DJ er alltid en fantastisk idé for bryllupsunderholdning. Kanskje ikke for mottagelsen, men for etter seremonien, middagen og talene, er en Dj fantstisk underholdning.

Bryllupsmottakelse underholdningsideer: Idé nr 3 – Lei et live band eller en klassisk musiker

En av de klassiske bryllupsunderholdningsideene er å skaffe seg et live band. Avhengig av bandet du booker, deres rykte, hvor mange medlemmer bandet har osv., kan prisen være litt høy. Men igjen, hvem er det som ikke liker en live musikkopplevelse? Du kan arrangere at bandet skal opptre før DJen, eller til mottagelsen. Live musikk i form av en klassisk eller trandisjonell musiker, en musiker som spiller harpe, fløyte eller fiolin o.l kan være en fin og varm opplevelse under mottagelsen. Noe å vurder til ditt bryllup!

Bryllupsmottakelse underholdningsideer: Idé nr 4 Hoppeslott:

OK, hoppeslottene er egentlig ikke for bryllupsmottakelsen, men dette kan være en fantstisk avledning for barna, slik at de voksne kan ha voksne samtaler. Og selvfølgelig, hvis de har samlet opp masse energi, kan de bruke opp dette opp på hoppeslottene. Slit ut barna, og kanskje de sovner før klokken blir 21!

Bryllupsmottakelse underholdningsideer: Idé nr 5 Photo booth

En Photo booth er alltid populært blant gjestene. Photo booths er fantastisk moro, de ser flotte ut og de gir deg flere fantastiske fordeler. Fantastiske minner du får med engang med flott bildekvalitet. Og de er også relatvt rimelige!!

Vi vet at alle forslagene over ikke er ideelle som bryllupsunderholdning. Vi synes den beste av de fem ideene er din tryllekunstner, Denis Stone!

Bryllupsmottakelse underholdningsideer – Kontakt Denis i dag…
Hvis du leter etter Norges beste underholder, tryllekunstner og metalist har du kommet til riktig sted. Forbred deg på å bli forbløffet og fortryllet, Denis gjør spennende og fortryllende magi og illusjoner på en avslappet og humoristisk måte. Han har utviklet sin egen unike stil av psykologisk magi!

Kontakt Denis i dag! Se vår Kontakt oss-side her for å booke Denis i dag!!